Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/nyashopp/godajulklappstips.se/library/framework/Framework.php on line 84
Om Goda Julklappstips
Julklapp Välgörenhet

Om Goda Julklappstips

Godajulklappstips.se är ett initiativ för att öka intäkterna till välgörenhetsorganisationer, framförallt i juletid.

Detta gör vi genom att vi samlar produkter som säljs av olika välgörenhetsorganisationer och presenterar dem i ett gemensamt gränssnitt för att det ska vara enkelt för dig om användare att hitta en produkt som du gillar eller som du tror någon du känner gillar. Vi lägger även till kategorisering och sätter etikett (tagg) på produkterna för att underlätta för dig att hitta rätt.

När du har hittat en produkt du vill köpa så kan du enkelt klicka på länk och komma direkt till produkten på välgörenhetsorganisationens hemsida.

Godajulklappstips.se är anpassad för mobiler så du kan enkelt hitta julklappar var du än befinner dig genom att skriva in Godajulklappstips.se i mobilens webbläsare.

Gör någon glad med en god gärning och köp en julklapp som bidrar till välgörenhet.

Godajulklappstips.se är ett hobby projekt som drivs av Mikael Lindström och Peter Lindström, två webbentreprenörer som nu ser en möjlighet att skapa en bra tjänst och samtidigt göra en god gärning.

Om du har några frågor kan du kontakta oss på tips(snabel a)godajulklappstips.se.